Glasaj za najljepši općinski advent u Hrvatskoj #MerryChersan

Naš mali, ali prekrasni advent ove se godine natječe na najljepši advent u Hrvatskoj te smo u tijesnoj borbi za prvo mjesto prema glasovima publike.

Stoga, svaki nam je Vaš glas važan!!!

Molimo sve naše prijatelje i znance da odvoje djelić svog vremena i podrže lajkom #MerryChersan na Facebook stranici Gradonačelnik.hr: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=529971949165955&id=100064594636264

Merry Chersan – advent u Starom gradu Kršanu ove je godine organiziran po prvi puta i malo je koga ostavio ravnodušnim. Već sada je, može se reći, osvojio srca mnogobrojnih gostiju i zasjao u punom sjaju. U sklopu prvog organiziranog adventa, moćne su zidine staroga grada okružile najljepšu priču koja ja oduševila posjetitelje iz svih krajeva Hrvatske, kao i strane posjetitelje.

Tijekom četiri dana trajanja nove manifestacije naziva „Merry Chersan“, kao zanimljive kombinacije u kojoj je „Christmas“ zamijenjeno sa starim nazivom za Kršan, uživati se je moglo u bogatom glazbenom, animacijskom i gastronomskom programu, a sve to u magičnim kulisama ispunjenim detaljima koji su „tražili fotku više“ kod nasmijanih gostiju.

Da će kršanski advent ponuditi nešto posebno i drugačije, vidljivo je bilo na samom ulazu u Stari grad, a svaki je korak mjesta odisao posebnim ugođajem – od više punktova s vatrom koja je grijala posjetitelje, lokacija za fotografiranje, atraktivne i zanimljive gastronomske ponude, veličanstvenih jaslica u crkvi svetog Antuna, do bezbroj lampica, crvenih mašnica, imela i ostalih dekoracija koje su upotpunjavale osjećaj topline, veselja i božićne radosti.