ODRŽANE 48. SMOTRU LABINSKI KONTI

ČLANOVI KUD-a ZLATELA IZ KRŠANA IZVELI SU RAZNOVRSTAN PROGRAM KOJI JE OBUHVATIO VIŠE OBLIKA TRADICIJA. IZVEDENI PROGRAM MOŽETE POGLEDATI NA NAŠEM YOU TUBE KANALU.

Program Zlatele:

1. MATINJODA OD ZLATELI – VILIAM VOJIĆ I DALEN NAČINOVIĆ

2. KRŠONSKI BALON – PLES – INSTRUMENTALNA PRATNJA NA SOPELAMA (ZORAN KARLIĆ, ĐORDANO VIŠKOVIĆ, NENAD FONOVIĆ, VILIAM VOJIĆ, DALEN NAČINOVIĆ)

3. PLES dječje sekcije – Polka spašo, (glazbena pratnja Harmonika, bajs, klarinet)

4. SVIRKA NA VOLARICE I ŠURLE – JOSIP LAZARIĆ

5. DA BI SE IVE OŽENI – KONTA NA TONKO I DEBELO (DVOGLASJE TIJESNIH INTERVALA) – VILIAM VOJIĆ, DALEN NAČINOVIĆ I ZORAN KARLIĆ

6. POLKA NA SOPELE – LUKA BLAŻINA I ROK LUKŠIĆ

7. ŠIRI SE MORE JADRANSKO – VILIAM VOJIĆ, AMELIA VOJIĆ I DALEN NAČINOVIĆ

8. . DRAGA NAN JE ZEMLJA – KONTA POD SOPELU- ĐORDANO VIŠKOVIĆ I ZORAN KARLIĆ.

OD NAVEDENIH TOČAKA, KOMISIJA ZA ODABIR KANDIDATA KOJI ĆE NASTUPITI NA CENTRALNOJ SMOTRI ODABRALA JE TOČKE: MATINJODA OD ZLATELI – VILIAM VOJIĆ I DALEN NAČINOVIĆ, KRŠONSKI BALON – PLES – INSTRUMENTALNA PRATNJA NA SOPELAMA (ZORAN KARLIĆ, ĐORDANO VIŠKOVIĆ, NENAD FONOVIĆ, VILIAM VOJIĆ, DALEN NAČINOVIĆ) I DA BI SE IVE OŽENI – KONTA NA TONKO I DEBELO (DVOGLASJE TIJESNIH INTERVALA) – VILIAM VOJIĆ, DALEN NAČINOVIĆ I ZORAN KARLIĆ.

ZBOG NEDOVOLJNO GODINA AMELIJE VOJIĆ, TOČKA “ŠIRI SE MORE JADRANSKO – VILIAM VOJIĆ, AMELIA VOJIĆ I DALEN NAČINOVIĆ” STAVLJENA JE NA ČEKANJE DO ODLUKE POVJERENSTVA. POVJERENSTVO PREDSTAVLJAJU JOSIP KNAPIĆ, NEVIA KOŽLJAN, IVONA ORLIĆ I ZORAN KARLIĆ KAO ZAMJENSKI ČLAN.

SA NEIZVJESNOŠĆU OČEKUJEMO ODLUKU POVJERENSTVA.

ZAJEDNIČKA TAKOZVANA CENTRALNA SMOTRA ISTRE ODRŽATI ĆE SE 10.09. 2016 GODINE U BUZETU.

 

 

Pozivnica LABINSKE KONTI 2016